Pizza House Raj

Rezervacija

Možete naručiti za van ili s dostavom | Varaždin

Jeste li za ugodnu večer uz hrvatsku hranu u jednom pristupačnom restoranu? Želimo vam srdačnu dobrodošlicu u naš restoran Pizza House Raj. Uživajte u ukusnim jelima i autentičnom ambijentu u našem restoranu. Odmarajte na našoj terasi tijekom sunčanih dana. Osjećajte se ugodno u našim klimatiziranim prostorijama bez obzira na vremenske uvjete.

Top restoran sa sveobuhvatnom ponudom pića

Naša hrvatska kuhinja nudi vam mnoštvo slasnih, s ljubavlju pripremljenih poslastica. Čak i za naše najzahtjevnije posjetitelje imamo velik broj ukusnih jela iz naše ukusne brze hrane. Rado ćemo vam preporučiti kavu za van uz našu omiljenu pizzu. Ulogirajte se na našu besplatnu WiFi-mrežu i ostanite u kontaktu s vašim prijateljima. Naš dio za pušače društveno je okupljalište za sve koji se prepuštaju užicima dobroga duhana.

Posebne vrste prehrane

Imamo i vegetarijanska jela na našem jelovniku, kako bismo vas mogli razmaziti ukusnom raznolikošću. Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.

Naša usluga dostava stoji vam na raspolaganju

Sasvim jednostavno možete parkirati ispred restorana na našim besplatnim mjestima za parkiranje. Rezervirajte svoje mjesto odmah – radujemo se vašoj posjeti. Posebno učinkovito – svoju rezervaciju možete izvršiti koristeći naš obrazac za online rezervacije! Svakako, možete nas nazvati i na broj 042 352 075. Kao mogućnost plaćanja prihvaćamo VISA karticu, Mastercard karticu i debitnu karticu. Osim toga, postoji i mogućnost plaćanja gotovinom. Ako želite jesti kod kuće, možete iskoristiti našu dostavu ili jednostavno doći po svoje jelo. Ponedjeljkom ne radimo. Svim drugim danima rado ćemo vas poslužiti.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Optujska ulica 51, 42000 Varaždin, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

042 352 075

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
zatvoreno
Utorak
09:00 – 23:00
Srijeda
09:00 – 23:00
Četvrtak
09:00 – 23:00
Petak
09:00 – 00:00
Subota
09:00 – 00:00
Nedjelja
12:00 – 23:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte. Unesite valjanu adresu e-pošte
Unesite broj telefona. Upišite valjani broj telefona
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue